TØJ PÅ AFBETALING

Køb dit nye tøj på afbetaling med det samme

Vidste du, at du kan købe tøj på afbetaling?

Sommeren er endelig over os, hvilket byder på solrige dage og lune, lyse aftener.  For mange af os betyder det hvert år et behov for en næsten splinterny garderobe. Vi skal have nye shorts, sandaler, badetøj og hvad der ellers hører sig til. Men hvordan bærer man sige ad hvis økonomien er stram? Nøjagtig som det er tilfældet med tv, telefoner og computere, så kan man også købe tøj på afbetaling.  På den måde kan du undgå en tøjkrise selvom pengene er små og der ikke rigtig kan findes rum i budgettet. Mange tilbyder afbetalingsløsninger hvor renten er meget rimelig, så det på den måde ikke er den store risiko for dig som forbruger.

Hvordan fungerer afbetaling

Afbetaling, som navnet antyder, fungerer sådan at man løbende betaler af på noget. Et smart koncept, hvis man står i en situation og gerne vil købe noget, men ikke har det fulde beløb på hånden. Via en afbetalingsordning kan man så betale et mindre beløb til en start. Hver måned, eller hvordan ordningen fastsættes, betaler man så af på det fulde beløb. Efter en given periode vil hele beløbet til sidst være fuldt betalt ud.  I dag kan man både købe ferier, elektronik, tøj og meget andet på afbetaling. Der findes forskellige firmaer der tilbyder forbrugere afbetalingsordninger. Nogle tager meget høje renter, andre er mere rimlige. Inden man køber tøj på afbetaling, er det vigtigt, at se sig godt for. Læs betingelserne grundigt og sørg som tommelfingerregel for, at afbetalingsperioden ikke løber over en alt for uoverskuelig lang periode. Afbetaling bør ses som en hjælpende hånd i pressede situationer og ikke som en måde at bygge hele sin privat økonomi op på.

Dette tøj bør du købe på afbetaling i denne sæson

Hvert år og hver sæson ændrer moden sig. Ofte endda relativt radikalt. I år dikterer moden hippie vibes og masser af denim. Køb dig en cool og rå cowboyjakke, gerne med blomster printet bag på, og vær ikke bange for at matche den med et par afklippede denimshorts. Gå på jagt efter tasker, støvler eller endda bikiner med frynser. Find dig masser af fine guldarmbånd og pynt dine solbrune arme med dem. Få fat i et trendy cover til både din telefon og til dit pas, så er du for alvor rejseklar til sommerferien. Når solen bliver for meget, så ifør dig en af sæsonens cool velour caps eller store stråhatte. Igen i år hitter sneaks og flade sandaler, som sagtens kan sættes sammen med en fin kjole for at nedtone looket lidt. Hold dig til lyse, sarte farver eller går den modige vej og ifør dig rødt, lyserød, gul eller blomsterprint. Sidst men ikke mindst, så investér i et par klassiske solbriller, som du kan bruge hver dag.  Alt dette kan du få råd til hvis du benytter dig af, at købe tøj på afbetaling. Din vej til en ny garderobe.